Relog Media
Relog Media
Podeli:

FaZe Clan osvojio treći uzastopni CS2 turnir

FaZe je došao do titule na CS Asia Championship 2 turniru, nakon što su u velikom finalu savladali MOUZ 2-0 i nastavili neverovatnu seriju od 15 uzastopnih pobeda. 

Nakon IEM Sidneja i turnira Thunderpick World Championship, FaZe je dodao još jedan trofej u svoju vitrinu. Iako ni na ovom turniru nisu igrali neki od najboljih svetskih timova, FaZe nije imao lake protivnike i morao je pošteno da se namuči da bi nastavio seriju uspeha.

Takmičenje su otvorili mečom koji je oborio rekord po broju rundi u jednoj odigranoj mapi, kada su tek nakon četvrtog produžetka savladali Ninjas in Pyjamas 28-25. 

U meču za direktan plasman u polufinale savladali su MOUZ 2-1, nakon preokreta posle poraza na mapi Mirage gde su izgubili u poslednjoj rundi regularnog dela mape. FaZe je bolje igrao u nastavku i sa 13-8 slave na mapama Nuke i Overpass.

U polufinalu su igrali protiv ENCE, koji je na turnir došao u izmenjenom sastavu sa Srbinom Vladanom "VLDN" Radevićem koji se veoma dobro pokazao.

ENCE je poveo 13-8 pobedom na Nuke, da bi nakon toga gledali dve ekstremno neizvesne mape. Na mapi Ancient FaZe je slavio tek nakon produžetaka 16-14, da bi na Anubisu pobedili 13-11 nakon što ENCE nije uspeo da izbori produžetke u poslednjoj rundi.

Iako su finale igrali manje od sat vremena nakon polufinalnog meča, FaZe je nastavio da ređa uspehe. Poveli su u borbi za titulu 13-7 pobedom na Mirage, a sve je navodilo na to da ćemo gledati treću mapu kada je MOUZ došao do 12-6 na Nuke. Uspeo je FaZe da se povrati od šest map poena protivnika i dođe do produžetaka, gde nakon maratonske borbe odnose 22-18 pobedu i dokazuju da su zaista u odličnoj formi i da uživaju trenutno igrajući CS2 jedni sa drugima, ma koliko to potrajalo (kada se uzmu u obzir glasine o odlasku Russela "Twistzz" Van Dulkena u Team Liquid).

Tagovi
CS2
CS Asian Championship
FaZe Clan
MOUZ

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh