Relog Media
Relog Media
Podeli:

FURIA uklonila arT-a iz prvog tima

Brazilska ekipa je sprovela najavljene promene u svoj CS2 tim, Andrei "arT" Piovezan je prebačen na klupu, a za sada će njegovo mesto upotpuniti Kayke "kye" Bertolucci, igrač njihove akademije.

Nakon više od šest godina arT napušta FURIU. Popularni igrač je došao kao veliko pojačanje iz INTZ eSportsa i dugo je bio zvezda ekipe, ali je u proteklom periodu često bio meta kritika zbog loše forme. 

FURIA i dalje drži solidno 14. mesto na HLTV rang listi najboljih timova sveta, ali to nije dovoljno da zadovolji kriterijume ovog CS2 giganta. Oni ulaze u nastavak takmičarske godine sa velikim planovima, koji uključuju i formiranje nove akademije u Evropi, što vrlo lako može značiti i da će FURIA u nastavku godine biti otvorena i da uplovi u internacionalne vode. 

Ono što je bitno napomenuti je da je kye u timu samo da upotpuni sastav za Global Esports Tour Rio, dok FURIA traži stalnog petog igrača.

Pored ove izmene, došlo je i do promene u samoj organizaciji, dosadašnji trener ekipe Nicholas "guerri" Nogueira će preuzeti ulogu esport direktora, što znači da će biti doveden i novi glavni trener.

Veteran Gabriel "FalleN" Toledo će preuzeti ulogu IGL-a, i zajedno sa organizacijom će pomoći u odabiru novog igrača.

Tagovi
CS2
FURIA
arT

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh