Relog Media
Relog Media
Podeli:

Izvučeni parovi plejofa ESL Pro Lige, G2 dobro prošao

ESL je otkrio raspored baraža ESL Pro Lige, G2 će startovati u gornjem delu žreba protiv BIG, nakon čega ih potencijalno čekaju 3DMAX pa MOUZ, dok se u donjem delu žreba ukrštaju favoriti FaZe, Na'Vi i Vitality.

Poraz Natus Vincere protiv Complexity u meču za prvo mesto grupe D je zakomplikovao plejof žreb i stvorio situaciju u kojoj će tri velika tima morati da se sastanu pre polufinala. FaZe Clan će započeti plejof protiv Monte, ukoliko pobede čeka ih Na'Vi, a pobednik tog meča ide protiv Vitality u četvrtfinalu.

U gornjem delu žreba kao što smo već napomenuli G2 će odigrati prvi meč protiv ekipe BIG koju su redovno pobeđivali u prethodnim susretima ovih timova, zbog čega u meč ulaze kao ogromni favoriti. Ukoliko trijumfuju čeka ih 3DMAX, koji je iskoristio povoljan žreb da dođe do drugog mesta u A grupi. 

Pobednik tog duela ide na MOUZ u četvrtfinalu, što nam potencijalno donosi još jedan derbi između G2 i MOUZ. Podsetimo, G2 je slavio u četvrtfinalu PGL Copenhagen Major, ali se MOUZ osvetio na IEM Chengdu 2024 turniru.

U sledećoj četvrtini žreba GamerLegion i Virtus.pro će se boriti za priliku da igraju protiv The MongolZ, a najuspešnijeg od ovih timova čeka Complexity.

U preostalom delu žreba startuju FlyQuest i BetBoom, ko bude trijumfovao ide na Team Liquid, a naredni rival će biti Astralis. 

Nakon sutrašnjeg dana pauze plejof ESL Pro Lige kreće od 7. maja, uz prenos na Arena Esport Jutjub i TV kanalu.

Plejof otvara meč G2 - BIG koji je na programu 7. maja od 16:15 uz već pomenuti prenos. Istovremeno će igrati i GamerLegion i Virtus.pro, a nakon toga se igraju preostala dva meča top 16 faze, BetBoom i FlyQuest, odnosno FaZe i Monte.

Tagovi
ESL PRO LIGA
plejof
G2
MOUZ
Vitality
FAZE

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh