Relog Media
Relog Media
Podeli:

EG na pragu izlaska iz CS2 esporta

Američka esport organizacija Evil Geniuses bi prema najnovijim informacijama uskoro mogla da ozvanični napuštanje CS2 esporta.

Jedna od najviše kritikovanih esport organizacija u proteklih godinu dana, Evil Geniuses su pratili skandali maltene na svim frontovima. Počevši od lošeg ophođenja prema svojim LoL igračima, pa preko tužbi u Dota 2, sve do CS:GO gde su i pored statusa franšiznog tima u elitnim takmičenjima redovno završali među prvima ako ne i prvi učešće na turnirima, ne uspevajući da postignu bilo kakav uspeh.

Probao je EG na razne načine da eksperimentiše u kaunteru, u jednom trenutku su imali čak tri tima istovremeno, ali ništa što su probali nije donelo rezultate, zbog čega ni ne čudi da su mnogo sada već bivši radnici organizacije krenuli da pričaju o problemima unutar EG i o izuzetno lošem vođenju i menadžmentu same organizacije. 

Jedan od najpoznatijih esport novinara, Richard Lewis, prenosi vest da će EG koji ostaje bez sponzora i izvora finansiranja ugasiti i CS2 sekciju, kao što su se prošle nedelje pozdravili i od svog Dota 2 tima ubrzo nakon završetka The Internationala. 

Prema njegovom izveštaju Evil Geniuses istovremeno pokuša da proda i svoj slot u američkoj LoL ligi LCS, kao i svoje Valorant igrače. 

Podsetimo, Evil Geniuses CS2 tim trenutno čine:

Timothy "autimatic" Ta
Paytyn "junior" Johnson
Colby "Walco" Walsh
Jadan "HexT" Postma
Jeorge "Jeorge" Endicott

Tommy "Axed" Ryan - trener 
 

Tagovi
CS2
Autimatic
Evil Geniuses

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh