Relog Media
Relog Media
Podeli:

Dupreeh potpisao za Falcons

Najtrofejniji CS:GO igrač svih vremena je i zvanično stigao u ekipu Falcons gde se pridružio svojim starim saigračima.

Peter "dupreeh" Rasmussen je jedini igrač koji je osvojio pet CS:GO Major trofeja, veteran koji se proslavio igrajući za Astralis, a potom i sa Vitality osvojio poslednji CS:GO Major, stiže kao pojačanje u ekipu koja je nedavno uklonila iz prvog tima Mohammada "BOROS" Malhasa.

Falcons koji predvodi sa trenerske klupe Danny "zonic" Sorensen i za koji igra Emil "Magisk" Reif, već ima dva bitna faktora iz legendarnog sastava Astralisa, a sada su dodali i trećeg člana, koji je zajedno sa njima bio i deo Vitality. 

Falcons koji su uložili ogroman novac u svoj tim za sada nisu dobili rezultate, a kao najveći šok je neuspeh odlaska na prvi CS2 Major. 

U ekipu je prošlog meseca došao i CS superstar Aleksandr "s1mple" Kostyliev, koji se na kratko vratio sa pauze od takmičenja, ali je na kraju odigrao samo jedan zvaničan meč pre nego što je pozajmica istekla. S1mple i Falcons su izgubili već na samom startu BLAST Spring Showdown turnira, nakon čega Falconsi nisu igrali takmičarske mečeve.

Falcons ćemo videti u akciji za mesec dana u novoj sezoni ESL Pro Lige, a ekipu sada i zvanično čine:

Marco "Snappi" PFeiffer
Emil "Magisk" Reif
Pavle "Maden" Bošković
Alvaro "SunPayas" Garcia
Peter "dupreeh" Rasmussen

Danny "zonic" Sorensen - trener 

Tagovi
CS2
DUPREEH
Falcons

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh