Relog Media
Relog Media
Podeli:

Dupreeh igra za Heroic do kraja godine

Najtrofejniji CS:GO igrač svih vremena Peter "dupreeh" Rasmussen je stigao u Heroic gde će igrati do kraja 2023. godine.

Heroic se razišao sa liderom ekipe Casperom "cadiaN" Mollerom i imali su veoma malo vremena da nađu zamenu pred takmičenja koja ih očekuju u završnici godine. Zbog toga je odluka pala na nekadašnju zvezdu Astralisa i Vitality koji je ubrzo nakon osvajanja svog petog Majora ostao bez mesta u Vitality kada ga je zamenio Shahar "flameZ" Shushan u junu mesecu.

Dupreeh je tada izjavio da nema nameru da završava karijeru i da je željan novih uspeha, a kako nezvanično saznajemo bio je u pregovorima sa nekoliko ekipa, da bi na kraju odluka pala na Heroic.

Da li je dupreeh samo trenutno rešenje dok Heroic ne pronađe igrača, ili su obe strane odlučile da ovo bude svojevrsni test period nakon koga će odlučiti da li žele da nastave saradnju - to za sada možemo samo da nagađamo. 

Njegov dolazak automatski znači još promena unutar samog tima, prvenstveno na IGL i AWP poziciji (sem ako dupreeh ne bude delimično pokrio snajpersku ulogu). Za sada je najlogičnije da bi Martin "stavn" Lund mogao da preuzme ulogu koju je cadiaN imao, ali ništa još uvek nije sigurno dok ne vidimo novi sastav na delu.

To ćemo biti u mogućnosti već u sredu kada Heroic igra prvi meč na Roobet Kupu protiv Aurore.

Tagovi
CS2
DUPREEH
HEROIC

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh