Relog Media
Relog Media
Podeli:

Dragon deo novog tima Project G

Bivši igrač iNationa Nikola "Dragon" Bošković će nastaviti karijeru u internacionalnom miksu koji će za sada nastupati pod imenom Project G.

Tim čine igrači iz Poljske, Srbije, Španije i Turske, a domaćim navijačima najpoznatije ime je Dragon iz iNationa. Ovaj 23-godišnji igrač je svoju profesionalnu karijeru započeo 2020. godine. Nastupao je za ekipe Shock Bomb, 4glory i Anlaki pre nego što u septembru 2021. godine potpisao za iNation uz koji je ostao sve dok u julu nisu ugasili svoj CS:GO tim.

Igrači su nastavili da igraju zajedno do septembra kada su na IeSF Svetskom prvenstvu 2023 zauzeli treće mesto predstavljajući Srbiju, odmah iza Nemačke i šampiona Švedske.

Pored njega tu je i poljski duo koji čine Lukasz "mwlky" Pachucki i Hubert "szejn" Swiatly, mwlky je prethodno igrao za ekipu ORKS sa kojom je stigao i do ESL Pro Lige, a szejna se sećamo iz MOUZ akademije. 

Yasin "xfl0ud" Koc je nastupao za Eternal Fire prethodne dve godine, a od aprila je na klupi. David "dav1g" Granado je bivši član startne petorke Movistar Ridersa koji od jula ne igra za tim, kada je njegovu poziciju popunio Adam "adamS" Marian.

Trener ekipe će biti Patrik "pakesZ" Rozsos. 

Tagovi
CS2
Project G
Dragon
Nikola Bošković

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh