Relog Media
Relog Media
Podeli:

Dev1ce produžio ugovor sa Astralisom

Zvezda Astralisa Nicolai "dev1ce" Reedtz je produžio ugovor sa organizacijom na još godinu dana, odnosno do kraja 2026. godine.

Ovih dana kruže razne glasine o promenama u Astralisu, a kao meta mnogih od njih se našao i dev1ce koga su počeli da vezuju za razne timove, od Falconsa koji se interesuju za svakog popularnog igrača, do ekipe Heroic u kojoj je ostala velika rupa odlaskom Caspera "cadiaN" Mollera.

Navijači Astralisa ipak mogu da odahnu, jer je dev1ce produživanjem ugovora potvrdio da želi da ostane u timu kojem je doneo četiri Major titule i da u CS2 eri kauntera vrati Astralis na sam vrh.

Pre samo 20 dana i IGL-a ekipe Benjamin "blameF" Bremer je takođe produžio ugovor, čime se Astralis osigurao na duge staze sa dva po mnogima najbitnija igrača tima. 

Dev1ce je bio deo Astralisa od kako su preuzeli tadašnji Team SoloMid 2016. godine, pored već pomenutih Majora osvojio je veliki broj turnira kao i prvu Intel Grand Slam milionsku titulu, uzeo je 14 MVP titula na turnirima u dresu Astralisa i po mnogima je jedan od četiri najbolja igrača CS:GO esporta. 

Njegov odlazak u Ninjas in Pyjamas u aprilu 2021. godine je bio možda i najšokantniji CS:GO transfer svih vremena, a krajem oktobra prošle godine se vratio u Astralis nakon duze pauze u NiP-u. 

Od kako se dev1ce vratio Astralis je krenuo da pruža bolje partije i trenutno zauzimaju sedmo mesto na HLTV svetskoj rang listi, ali i dalje imaju problema da dođu do završnice velikih turnira, zbog čega nas najverovatnije očekuju izmene u postavi krajem ove ili početkom sledeće godine.

Tagovi
CS2
Astralis
dev1ce

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh