Relog Media
Relog Media
Podeli:

Choiv7 predvodi ekipu 7AM

Ivan "choiv7" Živković je predstavljen kao IGL novog 7AM CS2 tima.

Belgijska esport organizacija koja se od 2019. godine takmiči u nekoliko različitih disciplina se vratila u kaunter esport. Oni su krajem avgusta prekinuli saradnju sa britanskim timom koji ih je predstavljao u CS:GO, a sada se vraćaju sa novim internacionalnim sastavom za Counter-Strike 2.

U originalnoj petorci tima koji će nastupati za 7AM se nalaze dva britanska igrača, William "dobbo" Dobson i James "bevve" Slinn. Njima su se kasnije pridružili Ukrajinac Dmitriy "SENSEi" Shovrak i choiv7 koji prvobitno nije trebao da bude IGL ekipe. 

Tadašnji IGL Oscar "LVN" Levin je prihvatio ponudu GamerLegiona čiju će akademiju preuzeti kao trener, a upražnjeno IGL mesto je popunio upravo naš igrač. Kako je i sam izjavio on se ekipi pridružio pre 20-ak dana i uzbuđen je što će ponovo imati priliku da se oproba u ulozi lidera tima. 

Ekipu je kompletirao Kalle "Ro1f" Johansson koga pamtimo kao jednog od igrača Ninjas in Pyjamas akademije, a pre dolaska u 7AM je igrao za 00 Prospects.

Choiv7 je svoj poslednji takmičarski CS:GO turnir odigrao kao igrač reprezentacije Srbije na IeSF 2023 gde su naši igrači došli do trećeg mesta, nakon što ih je Švedska zaustavila u pohodu na veliko finale.

Tagovi
CS2
choiv7
7AM

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh