Relog Media
Relog Media
Podeli:

Apeks potvrdio da STYKO napušta tim, sense na probi

Martin "STYKO" Styk neće obnoviti ugovor sa Apexom koji ističe krajem godine. Ovo smo mogli da pretpostavimo još od kada se našao van prve postave tokom CCT Easter Europe Series turnira, a sada smo dobili i zvaničnu potvrdu.

CS:GO veteran sa decenijom iskustva u esportu se proslavio igrajući za mousesports, a nakon ekipa GODSENT i FunPlus Phoenix stigao je u Apeks u januaru 2022. godine. Sa ekipom postiže ogroman uspeh na BLAST Paris Majoru gde su stigli do polufinala, ali ubrzo nakon toga ostaju bez Justinasa "jL" Lekaviciusa koji odlazi u Na'Vi što se odrazilo na rezultate ekipe.

U Kelnu ispadaju pre plejofa nakon poraza od Astralisa i OG, a iz ESL Pro Lige ih je izbacio 9z Team. Tokom tog perioda STYKO nije uspeo da ostvari pozitivan rejting i ostavi dobar utisak zbog čega se Apeks okrenuo svojoj akademiji iz koje su odabrali Adne "sense" Fredriksena koji će dobiti priliku da se izbori za stalno mesto u startnoj petorci.

Sense će imati priliku da debituje na LAN-u za Apex već za 12 dana, kada će sa ekipom igrati IEM Sidnej 2023 gde im je rival Na'Vi u prvom kolu. Ovo će ujedno biti i prvi veliki LAN CS2 turnir, turnir koji možete pratiti u direktnom prenosu na Arena Esport TV i Jutjub kanalu.

Tagovi
CS2
APEKS
STYKO
sense

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh