Relog Media
Relog Media
Podeli:

NAJNOVIJE VESTI: Heroic potvrdio da cadiaN napušta ekipu

Manje od sat vremena nakon što su se pojavile prve glasine, Heroic je izdao zvanično saopštenje da kapiten tima Casper "cadiaN" Moller napušta ekipu.

Većini fanova Counter-Strike esporta cadiaN je prva asocijacija kada kažete Heroic. Malo igrača je u istoriji esporta pokazalo toliku strast i želju za pobedom kao cadiaN koji je u Heroic došao pre četiri godine iz ekipe North i za to vreme je uspeo da ostvari ogroman uspeh i dovede ekipu do prve pozicije na HLTV svetskoj rang listi ove godine.

U zvaničnom saopštenju se navodi da je želja za prekidom saradnje obostrana i da je do nje došlo zbog različitih pogleda u vezi budućnosti tima. Šta ovo tačno znači ne znamo, ali na neki način ova izjava ide na ruku glasinama da je došlo do neslaganja unutar samog tima između kapitena i nekih od saigrača. 

Danac se vrlo brzo i sam oglasio povodom novosti, zahvalivši se ekipi na svemu što su zajedno ostvarili, dodajući da je siguran da su pred njim velika dela u budućnosti.

I dok ova vest dolazi kao šok za navijače, istina je da rezultati Heroica u proteklih par meseci nisu onakvi kakvi su bili krajem prošle i početkom ove godine kada su osvojili BLAST Premiera Fall Final2022 i BLAST Premier Spring Final 2023, pogotovo tokom ESL Pro Lige gde su nakon pobede protiv Roostera doživeli tri vezana poraza od ekipa BIG, MOUZ i Monte.

Jasno je da su svi igrači želeli da se Heroic vrati na sam vrh ili "makar" u top 2 tima sveta, ali po komentarima koje su ostavili cadiaN i Heroic, ova petorka nije bila u stanju da se dogovori kojim putem da krenu kako bi to postigli.

Biće zanimljivo videti gde će cadiaN nastaviti karijeru, pogotovo kada se uzme u obzir da je on sada bez dileme najtraženiji IGL na tržištu.

Tagovi
CS2
HEROIC
CADIAN

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh