Hatz menja DickStacy-ja u Renegades CS:GO sastavu - 2020-01-17 10:40:55

Renegades su potpisali Jordan ‘’Hatz’’ Bajica i time kompletirali svoju CS:GO postavu. Australijanski sastav je spao na četiri girača kada je Oliver ‘’DickStacy’’ Tierney napustio tim pre nekoliko dana. Dick Stacy je prethodno dve godine igrao za Grayhound Gaming, kada je taj sastav potpisao za Renegades. Pomogao je svojoj ekipi da se kvalifikuju na nekoliko internacionalnih turnira, kao i dva Majora. 

Hatz, sa druge strane, jedva da ima internacionalnog iskustva, obzirom da je svoju karijeru gradio na području Australije. Ovaj dvadesetjednogodišnjak je igrao za tim ORDER, a sada će sa nekadašnjim saigračem Simon ‘’Sico’’ WIlliamsom zaigrati za Renegades.

Tokom svog boravka u ekipi ORDER, Hatz se kvalifikovao za IEM Katowice, ESL Pro League sezonu 8, kao i IEM Sydney 2018. Po statistici sa HLTV-a, Hatz je bio najbilji igrač svog sastava u protekla tri meseca. 

‘’Smatramo da će dolazak Hatza i te kako pozitivno uticati na nač tim. Sa sobom donosi mnogo iskustva i staloženost u ključnim momentima’’, rekao je Liam ‘’malta’’ Schembri iz Renegadesa.

Uz ovo pojačanje, očekuje se da će Renegades pružati bolje rezultate, obzirom da statistika DickStacy-ja nije bila na nivou ostalih profesionalnih CS:GO igrača.