Relog Media
Relog Media
Podeli:

Počinje 19. sezona ESL Pro Lige

Od sutra je na programu nova sezona ESL Pro Lige, a u prvoj nedelji takmičenja gledamo akciju u A i B grupi.

Nova sezona ESL Pro Lige će nam doneti odgovor na pitanje ko se najbolje oporavio od Majora i spremio za nove izazove. Na turniru će se okupiti svi najbolji timovi sveta sem Team Spirita koji je odbio da zameni Cloud9, a titulu će braniti MOUZ koji gledamo od naredne nedelje.

Najbolje rangirani tim sveta FaZe Clan predvodi grupu A u koju dolaze kao glavni favoriti. Tu su još i Virtus.pro za koji će debitovati Denis "electroNic" Sharipov, Astralis koji je imao sjajno izdanje na IEM Chengdu 2024, i Eternal Fire - jedan od najopasnijih timova na PGL Copenhagen Majoru.

Parovi prvog kola grupe A su:

FaZe Clan - Imperial Esports
Eternal Fire - Astralis
Virtus.pro - Fnatic
3dMAX - SAW

U grupi B u centru pažnje će biti G2 Esports i Team Vitality, dva glavna favorita za prvo mesto. Oni startuju sa dve različite strane žreba zbog čega ukoliko budu pobeđivali, neće se sresti sve do finala grupe. 

Parovi prvog kola grupe B su:

Team Vitality - Sharks Esports
BetBoom Team - M80
Team Falcons - The MongolZ
TYLOO - G2 Esports

Novu sezonu ESL Pro Lige možete pratiti na Arena Esport Jutjub i TV kanalu, a takođe se možete pridružiti i našoj HLTV Fantasy ligi i pokazati da baš vi najbolje znate ko bi bio idealna petorka u prvom delu grupne faze takmičenja.

Tagovi
CS2
ESL PRO LIGA
Fantasy liga
G2
Vitality
FAZE
Astralis

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh