Relog Media
Relog Media
Podeli:

ESL Pro Liga: Complexity i NaVi prošli dalje

Complexity i Natus Vincere su trijumfovali u prvim mečevima za plasman u plejof u grupi D, i u međusobnom okršaju će odlučivati o tome ko će proći direktno u četvrtfinale. 

Na'Vi je morao da se povrati nakon zaostatka protiv BIG-a koji ih je iznenadio na Anubisu. Nemačka ekipa je uspela da izvuče nerešeni rezultat u prvom poluvremenu, da bi u nastavku odneli 13-9 pobedu. 

Major šampioni su odgovorili silovitim prodorom na T strani Nuke u nastavku gde su uzeli 11 od 12 rundi. BIG je u nastavku uzeo dve utešne runde, ali više od toga da ublaže poraz na 3-13 nisu mogli. Ancient je odlučio pobednika, a na njemu je Na'Vi nastavio sa dominantnom igrom, poveo 8-4 na T strani i potom održavao prednost do konačnih 13-7.

Complexity i Heroic su odigrali uzbudljiv meč u kome je na kraju trijumfovala američka ekipa. Heroic je bio mnogo konkretniji tim na startu duela, što im je donelo 13-5 pobedu na svom piku Nuke. Complexity je poravnao rezultat na Vertigu gde smo gledali sve 24 runde, a Heroic nije uspeo da izjednači na samom kraju i izbori produžetke koji bi im potencijalno doneli i pobedu.

Na Anubisu je Complexity otvorio duel na T strani, a razliku od četiri runde su uvećavali u nastavku sve do rezultata 13-7 kojim je okončan meč.

U donjem baražu Pera Esports je savladao Ninjas in Pyjamas, dok je FlyQuest pobedio BOSS. 

U grupi C ENCE i GamerLegion će igrati za treći slot u plejofu. ENCE je savladao Monte 2-0, dok je GamerLegion bio bolji od ekipe FORZE rezultatom 2-1.
 

Tagovi
CS2
NaVi
COMPLEXITY
HEROIC
BIG

Kontaktirajte nas

Sviđa Vam se sve što vidite, ali morate to i da demonstrirate svom timu? Kontaktirajte nas kako bi Vam prosledili PDF prezentaciju koju možete da podelite sa Vašim kolegama.
Hotel Jugoslavija,
Bulevar Nikole Tesle 3,
Beograd, Srbija
Relog MediaRelog Media Nazad na vrh